Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/t/tredjest/www/wp-includes/cache.php on line 99

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/t/tredjest/www/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/t/tredjest/www/wp-includes/theme.php on line 576
Tredje Statsmakten » Blog Archive » Stockholm-Bryssel granskar makten som flyttat

Stockholm-Bryssel granskar makten som flyttat

5 mars 2009

Under mars 2009 sänder Sveriges Radio P1 ytterligare en produktion från oss på Tredje Statsmakten Media, utöver programmet Medierna. Programmet Stockholm-Bryssel tittar på den makt som det senaste decenniet flyttats från Helgeandsholmen i Stockholm och mot Bryssel. Hur fattas besluten om ekonomi, miljö och andra stora frågor i dag? Programmet följer i en dokumentär form några av deltagarna i det enorma förhandlingsmaskineri som i dag formar politiken för oss svenskar - liksom övriga EU-medborgare. Programledare är Therese Larsson. Reporter Tonchi Percan. Producent Erik Hedtjärn. Projektledare Petter Ljunggren.

Lars Truedson

Kommentera