Samarbetet med SR fortsätter!

25 oktober 2017

Sveriges Radio har förnyat beställningarna av både Medierna och Söndagsintervjun för 2018. Det blir tolfte året i rad som Medierna görs av Tredje Statsmakten Media AB för Sveriges Radio. Söndagsintervjun med Martin Wicklin är ett nyare program men blir hela tiden mer etablerat hos lyssnarna med stort gensvar både direkt till redaktionen och i sociala medier.
Även krimprogrammet I lagens namn, som sänds på somrarna, kommer enligt planerna att återkomma 2018, nu för femte gången. Martin Wicklin är även programledare för detta program, då Söndagsintervjun har sommaruppehåll.  Utöver detta kommer Tredje Statsmakten Media AB även att fortsätta producera reportage i Sveriges största podd, P3 Dokumentär, för Sveriges Radio.

 

Lars Truedson

Kommentera