… mixningsprocessen var alltså som vanligt plågsam och stenhård (som lasse redan konstaterat). En av godbitarna som försvann i nedklippningen var ett litet scoop, som vi naturligtvis måste berätta om här: Ett av programmen som lagts ut – P3 Bubbel på lördagar – ska göras av sambon till en av de höga chefer som BESTÄLLER program på Sveriges radio – nämligen Dan Granlund, före detta chef för P3. Men han hade absolut inget med utläggningen av just det programmet att göra, lovar radions Lennart Wass, som ansvarar för utläggningarna på de externa bolagen. Han gick ut från varje möte där programmet nämndes, förklarar Wass.

För övrigt kan vi bl.a. konstatera att Sveriges radios vd Peter Örn dricker 20 koppar kaffe om dagen – och sina stora labbar till trots aldrig har idrottat.

/M.W

UPPFÖLJNING onsdag 7 feb:

Fick just ett samtal från en branschjournalist som kollade ifall vi lyfte ut nyheten om Dan Granlund efter påtryckningar från SR. Så är det alltså inte. Det var, precis som vi skriver ovan, av rena utrymmesskäl vi lyfte ut denna grej i sista redigeringsomgången. Ingen som helst diskussion förekom om saken med uppdragsgivarna på SR.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.