som vi rapporterade i förra programmet (10/2) så förklarar siewert öholm en del av det ekonomiska fiaskot bakom hans kristna ”värdekanalen” med att han blivit ”förd bakom ljuset”. det lovades mer pengar när han rekryterades som chef än vad det egentligen fanns, därav den ekonomiska krisen, de obetalda räkningarna till telenor och svartrutan när sändningarna stoppades förra veckan. förklarar siewert.

hur djup krisen var förstod vi när han bad oss ringa upp på fasta numret i norge istället för mobilen, som han får betala de inkommande samtalen för när han är utomlands. självklart inga problem för tredje statsmakten!

det är för övrigt nu en vecka kvar på siewerts egen tidsgräns för projektet att fixa finansiärer. förhandlingar pågår, med investerare som ”skulle kunna köpa upp telenor”, förklarar han.

vi följer den gamle tv-legendens norska äventyr…

/p

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.