Ja, så var då min första riktiga arbetsvecka efter föräldraledigheten över. Ett drygt halvår går fort. Men man hinner glömma rätt många handgrepp i (ljudredigeringsprogrammet) ProTools under tiden…
Den här veckan i Medierna gjorde jag ett inslag om det jättescoop som Niklas Svensson på Politikerbloggen trodde han hade fått korn på strax innan Mikael Odenbergs avgång förra veckan. Det var en kittlande historia om försvarsministern, Säpo och påstådd onykterhet. Men den hade ett problem: den höll inte. Niklas Svensson ställer som oftast upp för att snacka, även när det är lite pinsamt läge. Ni hörde kanske hans förklaringar och hans ånger över publiceringen i förmiddagens sändning. Annars får ni lyssna på webben eller repriserna, måndag 20.03 och tisdag 23.30. Alltid P1.
/Lasse

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.