Överåklagare Christer van der Kwast beslutade i veckan att lägga ned förundersökningen mot TV4 journalisten Anders Pihlblad och statssekreteraren Ulrica Schenström. Det blir alltså inget mutåtal för den där omdebatterade notan på 945 kronor.

ICA-Stig uteblir från rutan i jul. Efter Uppdrag Gransknings avslöjanden om köttfusk har ICA beslutat dra in sin reklamsåpa under en tid.

För två år sedan fick norska journalisten Anita Fleime pris för sitt scoop – en intervju med en känd, förrymd bedragare. Nu visar det sig att hon betalde för intervjun – 50 000 kronor ur egen ficka. Hennes arbetsgivare, norska TV2, har omplacerat henne.

Och i London har en diskjockey dömts till 20 månaders fängelse för att ha drivit en illegal radiostation. Han drev stationen Lightning FM – övervakningsmyndigheten OFCOM hävdar att illegala stationer, som är relativt vanliga i London – är en fara eftersom de kan störa nödkommunikation och flygledning.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.