Det här har ju det senaste året varit ett slags blogg med lite iakttagelser från programmet Mediernas inre liv och en del medienyheter. Det har blivit en konstig blandning som vi aldrig riktigt lyckats hålla tillräckligt up-to-date.

Ett skäl till att vi drog igång den var att programmet Mediernas officiella hemsida hade svårt att härbärgera rena snabba nyheter. Nu har vi löst det och man hittar medienyheter i korthet, uppdaterade minst veckovis, på sr.se/p1/medierna.

Och då känns det fel att dubbeluppdatera. Den här sidan blir i fortsättningen ett utrymme för korta uppdateringar om vad som händer i produktionsbolaget Tredje Statsmakten. Vi kommer att skriva mer sällan och mer koncentrerat om just det.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.