I de senaste två programmen av Medierna har vi haft spännande intervjuer som är värda att lyssna noga till. För tio dagar sedan berättade vår snabbaste kulturminister Cecilia Stegö-Chiló vad hon hade velat göra om hon lyckats hålla sig kvar på sin post – och konstaterade att det nu är risk för fyra förlorade år för dem som vill reformera mediepolitiken.

Och i lördags var det Carina Höglund, mamma till mördade Engla, som levererade knivskarp mediekritik utifrån sina egna upplevelser. Den intervjun har redaktionen valt att lägga ut i sin helhet på Mediernas sajt – lyssna gärna. Flera har hört av sig och sagt att redan den del vi sände i programmet ger en ny bild av Englas mamma.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.