I jul och nyår kommer två produktioner från Tredje Statsmakten Media att höras i Sveriges Radio P1. Den ena en ljudresa genom rymd och tid, kallad Lyssnarens guide till galaxen. Den andra en pilotsändning av   en nyhetsdokumentär, en halvtimmes berättelse om vad som verkligen hände i en av de stora nyhetshändelserna just nu.
Mer om sändningarna i spalten till höger.
Tillägg: Den 29 december repriseras sommarens program om dödshjälp ur vår serie Det svåra valet. Missa inte!

One Comment

Lena Eldståhlreply
maj 27, 2013 1:38 e m

Hej favoriter!
Ni gör mig knäpp med det där programmet! Snart kan jag det utantill. Jag är kär i både Tove L och Ulf D. Känner mig som en stalker när jag letar runt på SR efter vadsomhelst där någon av dem är med. Men det är en sak med LGTG: Vad är det för musik? Jag vill ha! Och nu menar jag inte tonsättningen av Aniara utan musiken till berättelsen om universums skapelse avsnitt 1, där de talar om hur man skulle följa musiken till den harmoniska punkt där universum skapades. Jag skulle bli så glad om ni kunde hjälpa mig.
Tackar på förhand med vänliga hälsningar!
Lena Eldståhl

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.