Den riksdag som valdes i september är unik. I modern tid har aldrig så många partier varit representerade och den stora oklarheten kring riksdagsmajoriteten är också ovanlig, med en koalitionsregering som saknar egen majoritet.
Denna osäkra och spännande politiska situation ska skildras i en programserie som Sveriges Radio beställt av oss till P1. Arbetsnamnet är Riksdagen i P1 och serien kommer att sändas på söndagar kl 13 med start 9 januari 2011.
I serien får vi följa några riksdagsledamöter bakom kulisserna när de brottas med sitt uppdrag. Vi får följa livet i riksdagshuset likväl som det politiska spelet.

Reportrar är Erik Hedtjärn och Amanda Glans. Producent är Lars Truedson.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.