Under våren jobbar vi med tre olika nya uppdrag åt Sveriges Radio. Extra roligt är att vi för första gången gör en produktion åt P4. Det är ett program kallat Jobba svart som kommer sändas i påsk.  Reportrar: Oskar Schönning och  Sandra Neergaard-Petersen.  Producent: Petter Ljunggren.

Serien Riksdagen 100 dagar har ju blivit extra aktuell eftersom en av de personer som följdes under riksdagshösten var Håkan Juholt. Samma dag som han utnämndes till partiledare av valberedningen sände P1 i repris det program där hans höst stod i fokus. Och 1 maj kommer en längre dokumentär, på P1 dokumentärs sändningstid, byggd på inspelningar från hösten och nytt material från i vår, bland annat i logen under partikongressen. Det blir ett försök att svara på frågan: vem är Håkan Juholt? Reporter och programledare Erik Hedtjärn. Reporter Amanda Glans. Producent Lars Truedson.

Åt P1 gör vi även denna sommar en serie. Den har arbetsnamnet Övernaturligt och handlar om fascinationen för spökerier – eller om man vill för andliga fenomen. Erik Hedtjärn är producent, programledare och reporter. Martin Wicklin projektledare och programledare. Researcher Gunilla Bengtsson. Ytterligare en reporter tillkommer.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.