Vi skippade minglet i Almedalen och ägnade oss istället åt att titta på det värsta attentatet mot svensk yttrandefrihet i modern tid. Sommartorkans fördelar är ju att man har tid att vända på stenar man annars sprungit förbi. Det handlar om bilbomben mot journalisterna Peter Karlsson och Katarina Larsson, sommaren 1999. Åtta år senare har polisen inga ledtrådar, inga misstänkta och inte ens något motiv. Utredningen har lagts ned med den något provocerande rubriceringen: ”Brott kan ej styrkas”.
Hör hela historien i Medierna på lördag.
Vi har också träffat Maja och Filippa och pratat om fördelarna med att chatta och vad förkortningen FFSE egentligen står för.

Sara har inhandlat den sista delen i Millenniumtrilogin och tar nu ledigt i två veckor.

/S & M

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.